Ik ben Roger Janssen,

In 1973 geboren in Horst en woon nu samen met mijn vrouw en 2 kinderen in Meterik.

Van jongs af aan ben ik altijd in beweging geweest en heb ik anderen geholpen in hun sportieve ontwikkeling. Eerst als trainer en coach in de volleybalsport, later als docent sport en bewegen. Sport is building your mind. Al het leren start met fysiek leren. De laatste 10 jaar heeft het beoefenen van Aikido me hier veel gebracht.

Ontwikkeling van de mens in al zijn dimensies (startende bij mezelf) en het begeleiden daarvan vind ik razend interessant. Ik ben me verder gaan verbreden en verdiepen in ontwikkeling, scholing en coaching. Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het gebied van persoonlijk leiderschap, loopbaanleren, familieopstellingen, systemische pedagogiek, en nu ook beeldcoaching en Shiatsu.

Ik ben nu ruim 20 jaar werkzaam in het voortgezet onderwijs (jenaplan) en heb daar vanuit verschillende rollen (docent, mentor, teamleider, coach, opleider) veel leerlingen, ouders en collega’s mogen begeleiden. Juist de coaching en begeleiding van individuen en groepen geeft mij energie. Werken aan persoonlijk leiderschap, je talenten ontdekken en ontwikkelen voel ik als mijn hoofdtaak. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf. In alle eenvoud, maar zo krachtig om vanuit die balans je eigen pad te lopen.